Ervaringen

Ruben & Gloria

Direct na het eerste informatieve gesprek met Jordy (Bruiloft Video’s) op zijn kantoor was het voor ons duidelijk. Hij gaat onze bruiloft videograaf worden. Sympathiek, deskundig en iemand die je met gemak lang om je heen kan hebben zonder je er aan te gaan storen. Een fotograaf of videograaf is toch de hele dag dicht bij je. Hij had een hele fijne klik met de families en daardoor zijn de beelden puur. 

 

Hij en zijn assistent hebben echt geweldig werk geleverd. Als snel ontvingen we de trailer video van een minuut en kort daarop de langere video van de hele dag prachtig in beeld. Een herinnering voor eeuwig. 

 

Bedankt voor het meedenken in alles en je prachtige beelden. Maak altijd budget voor een videograaf. Bij Bruiloft Video’s ben je daarvoor aan het juiste adres.

 

Liefs en dank namens ons!

Naomi & Vito

Wij zijn zo blij met de keuze om onze bruiloft vast te hebben laten leggen op video. Beelden laten emotie zien wat voor altijd en eeuwig vast staat dit zou later voor onze dochters een prachtige herinnering zijn.

 

We zijn zo blij met Bruiloft Video’s die dit op beeld prachtig heeft vast gelegd en alle kleine bijzondere momenten van de dag in 1 film heeft gestopt. Echt een aanrader wil je een mooie video van de mooiste dag van jullie leven zeg dan JA tegen Bruiloft Video’s!

Naomi & Bernard

Tijdens het schieten van de film hebben wij helemaal niet door gehad dat we werden gefilmd, wij hebben hier totaal geen last van gehad. Dat maakt het ook zo leuk om de film te bekijken aangezien we niet precies wisten welke momenten er werden vastgelegd.

Wat we we erg konden waarderen is dat Jordy op dezelfde dag nog een kort filmpje wist te maken van onze ceremonie. Dat geeft wel aan hoe fanatiek hij in z’n werk is.

Ik raad zeker aan om Bruiloft Video’s te vragen om je bruiloft te filmen. Je kan zien dat ze plezier in hun werk hebben en het resultaat is meer dan we konden verwachten!

Jongens bedankt!

Tannie & Erwin

Deze jongens snappen het vak! Ze lopen niet de hele dag in de weg, het is al een drukke en spannende dag!  Ze houden zich op de achtergond, maar filmen de mooiste dingen! Top gedaan!

Pum & Anniek

Afgelopen jaar zijn wij getrouwd en wat zijn we dankbaar dat Bruiloft Video’s alles heeft vastgelegd!

Al snel na de dag ontvingen we de een korte versie van de video, die we nu nog steeds regelmatig aan vrienden laten zien. In een kort oogopslag voel en zie je daadwerkelijk de sfeer, zo knap! Ook de lange versie is heel goed geslaagd.

Kortom: we zijn super tevreden en raden het iedereen aan. Want wat is er nou mooier dan meerdere malen je trouwdag weer herbeleven?!

Emily & Ricky

Bruiloft Video’s was zeer vriendelijk, duidelijke afspraken, erg meegaand en een super afhandeling.

Voor onze grote dag meerdere keren aan tafel gezeten over de bruiloft en onze verwachtingen van de film. Niets was te gek alles was mogelijk. Als iets niet mogelijk was, zorgde zij er persoonlijk voor dat het geregeld werd.

Op de dag zelf hebben wij niet eens doorgehad dat deze mannen gewoon keihard aan het werk waren, dat voelde erg goed. Zo konden wij onszelf zijn en konden zij mooie spontane beelden opnemen. De film is prachtig geworden precies hoe wij dit wilden, namelijk emotioneel maar ook grappig en luchtig.

Wij raden Bruiloft Video’s aan, aan iedereen die er zeker van wilt zijn dat je verwachtingen terug te zien zijn in beelden!

Samantha & Jermain

Bruiloft Video’s heeft ervoor gezorgd dat de magie van onze grote dag in een video van nog geen 5 minuten altijd herbeleeft kan worden. Dat is ons zoveel waard.

 

Onze trouwdag was in het buitenland, dus als bruidspaar waren wij natuurlijk onwijs druk met de organisatie. Voor wat betreft de video hebben we gelukkig alles uit handen kunnen geven aan Bruiloft Video’s. Tuurlijk hebben ze ons gevraagd wat onze wensen waren, maar eigenlijk hebben zij de regie van begin tot eind in handen gehad en dat is maar goed ook. Ontzorgen 2.0.

 

Fantastisch werk geleverd! Ons sprookje op beeld. Voor altijd! Bekijk onze video, daarna is de keuze waarschijnlijk al gemaakt!